Shippunden online
+23
Kakashi Hatake
Lord_Jiraiya
hatakekakashi
TrifkeX!
Kakasi
Naruto kun
Pandora no hako
Obito_Uchiha
Ave Cezar
boki959
NikoLa01
Naruto Sage
nikola
Shino Aburame
Nicky019
bezobraznistarac
Neji
kiklop43
Yondaime
lazar
AcCe93
Sasuke_Uchiha
Administrator
27 posters
Strana 14 od 17
Strana 14 od 17 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15, 16, 17
Re: Shippunden online
Ja prevodim shippuden za aO i bogami neci to dopustiti,ima da pobrisem svaki titl ako se ovako nastavi,ionako se svima da dozvola,a oni hoce brisati kraj da bi stavili na site,a i na aO-u dobijete da ste prijatelj sajta,i glavni na sajtu dobije neku vrstu moda,a vi hocete da menjate kraj.....kiklop43 ::Neji ::AKo mislis one sa aO trenutno imaju dozvoli samo asr i shr sajtovi,ostali mogu da traze,ali ako uzmete bez dopustenja,to je ilegalno.
jeste ilegalno ali nema veze samo promenis ime na kraju i niko ti nista ne moze.
Neji ::Ja prevodim shippuden za aO i bogami neci to dopustiti,ima da pobrisem svaki titl ako se ovako nastavi,ionako se svima da dozvola,a oni hoce brisati kraj da bi stavili na site,a i na aO-u dobijete da ste prijatelj sajta,i glavni na sajtu dobije neku vrstu moda,a vi hocete da menjate kraj.....kiklop43 ::Neji ::AKo mislis one sa aO trenutno imaju dozvoli samo asr i shr sajtovi,ostali mogu da traze,ali ako uzmete bez dopustenja,to je ilegalno.
jeste ilegalno ali nema veze samo promenis ime na kraju i niko ti nista ne moze.
pod kojim imenom si registrovan na AO, odavno nisam video ni jedan prevod za Shipp... na AO.
kiklop43- Chunin
- Broj poruka : 429
Datum upisa : 01.07.2013
Godina : 29
Pa anubismuca ne prevodi,ja sam stigao do 178,tako da,viudecu posle sa njim cu na skype popricati da se dogovorimo,ja sam Zaraki Kenpachi(glavni lik jednog manje poznatog animea)
I hoce li biti nastavka Shippudena na AO
Naruto Sage- ADMIN
- Broj poruka : 1088
Datum upisa : 30.08.2013
Godina : 24
Neji ::Pa anubismuca ne prevodi,ja sam stigao do 178,tako da,viudecu posle sa njim cu na skype popricati da se dogovorimo,ja sam Zaraki Kenpachi(glavni lik jednog manje poznatog animea)
mozes i da se predstavis na AO i kazes da hoces da nastavis gde je @anubisbuca stao. ako bi krenuo da prevodis Shippudena ja bih ti licno bio mnogo zahvalan (iako ti to ne znaci puno )
kiklop43- Chunin
Suska se na aO(kod prevodilaca) da ce se nastaviti prevoditi manga naruto,da ce krenuti od chaptera 660,i da ce dvoje prevoditi napred,a 4 prolako od pozadi(prjekat je znaci 6prevodioca,jedan mora da mozga i da popunja ako neko ne moze da prevodi )
Ja to jedva cekam,znaju oni mene na aO.
Nego sto si ono rekao da se samo obrise na kraju i nista,aOn podseti peko 200ljudi dnevno,ako ti zatrazis titlove,oni ti ga daju(svima daju dozvole za svaki titl,treba samo zaglasnost jednog od admina,i glavnog prevodioca,to ti se uvek da u roku od 2h) i tvoj site automatski postaje njihov prijatelj,okace te desno u onom prozoru sa naslovom prijatelji,od kad je shr dobio dozvolu za titlove,posecenost shr-a je porasla duplo,a sta ga vi dajte njima,ono tokom intra sto pise da je besplatan fansub,i outra sto je domena njihovog sajta.
Ja to jedva cekam,znaju oni mene na aO.
Nego sto si ono rekao da se samo obrise na kraju i nista,aOn podseti peko 200ljudi dnevno,ako ti zatrazis titlove,oni ti ga daju(svima daju dozvole za svaki titl,treba samo zaglasnost jednog od admina,i glavnog prevodioca,to ti se uvek da u roku od 2h) i tvoj site automatski postaje njihov prijatelj,okace te desno u onom prozoru sa naslovom prijatelji,od kad je shr dobio dozvolu za titlove,posecenost shr-a je porasla duplo,a sta ga vi dajte njima,ono tokom intra sto pise da je besplatan fansub,i outra sto je domena njihovog sajta.
a ti bi trebalo da prevodis mangu ili anime?
sto se tice prevoda to sam rekao vise iz neke nervoze, posto ima dosta ljudi sto pitaju kada ce epizode a Sasuke ne moze da stigne sve da prevodi.
naravno da sam za orginalnost prevoda i regularnost(ili ako vec daju kao sto kazes onda bolje da ih pitamo)
sto se tice prevoda to sam rekao vise iz neke nervoze, posto ima dosta ljudi sto pitaju kada ce epizode a Sasuke ne moze da stigne sve da prevodi.
naravno da sam za orginalnost prevoda i regularnost(ili ako vec daju kao sto kazes onda bolje da ih pitamo)
kiklop43- Chunin
Ma shr je poludio od popularnosti odkad kacimo njihove titlove prevodim anime,ovo sam samo ucestvovao u razgovoru oko toga,pa da prenesem.
kada bi trebalo da pocnes da prevodis?
kiklop43- Chunin
OBAVESTENJE!!!
Naredne nedelje nece biti epizoda posto imam ispit, ove nedelje cu ubaciti par epizoda...
Pozdrav!
Pozdrav!
Sasuke_Uchiha ::OBAVESTENJE!!!Naredne nedelje nece biti epizoda posto imam ispit, ove nedelje cu ubaciti par epizoda...
Pozdrav!
ja sam odgledao *bogu hvala* naruta pa ne moram da brinem kao pre :3
Nicky019- Chunin
- Broj poruka : 416
Datum upisa : 31.07.2013
Nicky019 ::Sasuke_Uchiha ::OBAVESTENJE!!!Naredne nedelje nece biti epizoda posto imam ispit, ove nedelje cu ubaciti par epizoda...
Pozdrav!
:Dja sam odgledao *bogu hvala* naruta pa ne moram da brinem kao pre :3
hahahaha i to sto kaze @ Nicku, da su nekadasnja vremena pojeo bih se ziv.
kiklop43- Chunin
Kada ce nova epizoda shippudena?
Obito_Uchiha- Clan akademije
- Broj poruka : 8
Datum upisa : 21.03.2014
Pitam se kako vas vise ne mrzi da pitate jedno te isto. Sasuke ima obaveza, nismo mu mi najbitiniji. On to radi iz zabave, a nije mu to glavni poso. Tako da kad jednom javi kad ce stici ep., molim vas da ga vise ne uznemiravate, a i ne spamujte
Naruto Sage- ADMIN
Ova tema se treba zatvoriti(zakljucati)i otvoriti nova,gde ce u glavnom postu biti izjasnjena jasna i striktna pravila!
A i stvarno ljudi,ja ne znam sta vam je,ja bih tacno,kad prevedem epizodu,vidim koliko ima spamova,i za svaki spam "kad ce epizoda"cekao jos po dan,tako bi se smanjio spam,vi ne shvatate na Sasuke_uchiha ne zaradjuje,niti ce najverovatnije,ima fax covek,moraju se ispiti polagati,ja ne znam sta vi mislite.....
A i stvarno ljudi,ja ne znam sta vam je,ja bih tacno,kad prevedem epizodu,vidim koliko ima spamova,i za svaki spam "kad ce epizoda"cekao jos po dan,tako bi se smanjio spam,vi ne shvatate na Sasuke_uchiha ne zaradjuje,niti ce najverovatnije,ima fax covek,moraju se ispiti polagati,ja ne znam sta vi mislite.....
On ima svoj zivot. Nije mu Naruto najbitniji, nego to radi da bi nama ucinio, a ne za pare
p.s Ovako i mi spamujemo, ali nadam se da cemo ovim spamovima ponistiti mnoge druge
p.s Ovako i mi spamujemo, ali nadam se da cemo ovim spamovima ponistiti mnoge druge
Naruto Sage- ADMIN
Ljudi ubačene su nove ep. Shippudena(185 i 186), slučajno sam spazio kad sam radio download da su ubačene, čisto da znate, ukoliko se Sasuke ne pojavi na forum zbog obaveza.
Ave Cezar- Chunin
- Broj poruka : 353
Datum upisa : 22.11.2013
Ukoliko obnovim temu, izgubićete postove, mada sam i ja to mislio. Stvarno ljudi ili je ovo u pitanju ili videobam, a Sasuke lepo ostavi obaveštenje i vi umesto malo da pogledate, vi pišete i spamujete.Neji ::Ova tema se treba zatvoriti(zakljucati)i otvoriti nova,gde ce u glavnom postu biti izjasnjena jasna i striktna pravila!
Ave Cezar- Chunin
- Broj poruka : 353
Datum upisa : 22.11.2013
Ne da je izbrises,da je zakljucas(da ne mozemo pisati)i da krenes temu iznova,shvatas?
Sorry sto sam pisao
Moze da mi neko da sajt od Naruto Shippuden bilo koji jezik nije bitno
[/img]
[/img]
Obito_Uchiha ::Moze da mi neko da sajt od Naruto Shippuden bilo koji jezik nije bitno
[/img]
inbox :3
Nicky019- Chunin
- Broj poruka : 416
Datum upisa : 31.07.2013
Jel sada ove nedelje ide epizoda?Posto je saske reko da prodje jedna nedelja dok nezavrsi ispit samo pitam
[img][/img]
[img][/img]
Obito_Uchiha ::Jel sada ove nedelje ide epizoda?Posto je saske reko da prodje jedna nedelja dok nezavrsi ispit samo pitam
" />
Tako je bice ove nedelje....
Pozdrav!
Imam problem sa epizodama stigao sam do 61 i kada otvorim nju i sve ostale od 61 pise VIDEOBAM 404 page not fond jel moze neko da mi pomogne
Gost- Gost
Strana 14 od 17 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15, 16, 17
Similar topics
» Online predlog
» One Piece Online
» NARUTO ONLINE: PITANJA?
» Ultimate Naruto(free to play online browser game)
» Naruto Ulimate Ninja Storm 3 Full Burst: Online Mode
» One Piece Online
» NARUTO ONLINE: PITANJA?
» Ultimate Naruto(free to play online browser game)
» Naruto Ulimate Ninja Storm 3 Full Burst: Online Mode
Strana 14 od 17
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu