One Piece Online
+3
Nicky019
Sasuke_Uchiha
Administrator
7 posters
Strana 1 od 1
Re: One Piece Online
Dodata je i peta epizoda
Nicky019- Chunin
- Broj poruka : 416
Datum upisa : 31.07.2013
Godina : 24
Bila je mala pauza u postavljanju "One Piece" ali nastavljamo starim tempom... Svaki dan ce biti najmanje 1 ep.
Za pocetak dodata 6 ep.
Za pocetak dodata 6 ep.
Bas mi je drago za One Piece. Bilo bi lepo da oni koji su fanovi Naruta dok ne izace sezona prate
bas One Piece to ce im dati viska strpljenja i dobru zabavu...
Pozdrav!
bas One Piece to ce im dati viska strpljenja i dobru zabavu...
Pozdrav!
PA tako sam ja poceo da gledam One Piece.. Dok ne izadje nova ep. posto samo cetvrtkom izbacuju... i novi chapter...
I tako sam se navukao da mogu da kazem da je anime u istom rangu sa narutom...
Odgledao sam 500 epizoda
a prestao sam da kacim jer nije bilo zainteresovanih...
I tako sam se navukao da mogu da kazem da je anime u istom rangu sa narutom...
Odgledao sam 500 epizoda
a prestao sam da kacim jer nije bilo zainteresovanih...
Admine, video sam sajt, sviđa mi se One peace, samo šteta što ima 10 ep. Što ne angažuješ neke članove sa foruma da lepe titlove kad ti je Eleren dao dozvolu. Voleo bi da gledam nastavak sa prevodom
Ave Cezar- Chunin
- Broj poruka : 353
Datum upisa : 22.11.2013
Niko nece... Svi se nesto jure oko naruta, mada i to je sve neozbiljno, a kad pomenem OP svi beze...
A anime je vrh vrhova, uz naruta za mene najjaci anime(mozda cak i bolji)... Odgledao sam sve ep. i sad gledam svake nedelje po 1 ep
A anime je vrh vrhova, uz naruta za mene najjaci anime(mozda cak i bolji)... Odgledao sam sve ep. i sad gledam svake nedelje po 1 ep
Administrator ::Niko nece... Svi se nesto jure oko naruta, mada i to je sve neozbiljno, a kad pomenem OP svi beze...
Ispravime ako grešim, ali msm. da znam zbog čega je to tako. Naime Naruto je sinh. do 156. ep. i emitovao se na ultri, tako da je većina njih gledala to(Bar neke ep.), dok je One Piece sinh. 2 epizode(MVN Studio), pa tako da većina njih nije ni čula za taj anime(Dok ti nisi postavio sajt), onda dolazi ono da bi da nastave da gledaju Naruto s prevodom, pa shippuden(Jer ima onih koji nisu gledali te ep, a naravno i onih koji bi da gledaju sa prevodom), pa se tako smanjuje zaint. za One Piece. Kao drugo ovo je forum za Naruta, tako da se reg. oni koje zanima Naruto, tako da se i tu smanjuje zaint. za One Peace. Naravno ima i onih koji nemaju pojma da je ovo ujedno i forum za One Piece.
Ovo što sam naveo, ne mislim na sve, pošto znam da ih ima odavde koji prate One Piece, ali je ipak Naruto pobedio. Nzm. možda si trebao da napraviš poseban forum za One Piece, pa bi na taj način možda prikupio neke ljubitelje. Opet kažem ispravi me ako grešim nzm., to je samo moje mišljenje.
Ave Cezar- Chunin
Shino Aburame ::Ja vise volim one piece nego naruto. Nemoj sada da kazes kako ovaj projekat one piece ne valja, ja mislim da valja i da je admin dobro to uradio. Nece da napravi forum jer je ubacio 10-ak epizoda, a ne verujem da bi neko isao na taj forum, kao i ovaj (jos se cudim da neko ulazi ovde). Ja bih vole one piece da se daje jos... jeste da gledam sa engleskim sub-om, ali bih podrzao da stavljate epizode!
Ja podržavam ovo, pročitaj prethodnu poruku pa ćeš videti, samo sam napisao moje mišljenje u vezi ovoga.
Ave Cezar- Chunin
Similar topics
» One piece diskusija
» One Piece (1999 - )
» Online predlog
» Shippunden online
» NARUTO ONLINE: PITANJA?
» One Piece (1999 - )
» Online predlog
» Shippunden online