Shippunden online
+23
Kakashi Hatake
Lord_Jiraiya
hatakekakashi
TrifkeX!
Kakasi
Naruto kun
Pandora no hako
Obito_Uchiha
Ave Cezar
boki959
NikoLa01
Naruto Sage
nikola
Shino Aburame
Nicky019
bezobraznistarac
Neji
kiklop43
Yondaime
lazar
AcCe93
Sasuke_Uchiha
Administrator
27 posters
Strana 1 od 17
Strana 1 od 17 • 1, 2, 3 ... 9 ... 17
Shippunden online
Razmisljao sam da ubacujem shippunden sa nalepljenim titlom online ali posto je Acce napravio kopiju sajta i uzima sve sto izbacim i kaci na svoj nece biti nista od toga.
Hvala na razumevanju.
p.s. Ovo me je iznerviralo jer sam ulozio mnogo vremena u izradu ovog sajta i upload epizoda. Kada niko nije hteo ja sam napravio sajt i uploadovao ep. a sada dodje neko i prekopira to za 10min i objavi pod svojim imenom.
Pokusajte da me razumete, pozdrav.
Hvala na razumevanju.
p.s. Ovo me je iznerviralo jer sam ulozio mnogo vremena u izradu ovog sajta i upload epizoda. Kada niko nije hteo ja sam napravio sajt i uploadovao ep. a sada dodje neko i prekopira to za 10min i objavi pod svojim imenom.
Pokusajte da me razumete, pozdrav.
Re: Shippunden online
Znaci zato nije uploadovao epizode ovde.
Nema veze ja se nadam da ce biti za koju godinu sinhronizovan shippuden pa cemo staviti ovde.
Pozdrav!
Nema veze ja se nadam da ce biti za koju godinu sinhronizovan shippuden pa cemo staviti ovde.
Pozdrav!
Sasuke_Uchiha ::Znaci zato nije uploadovao epizode ovde.
Nema veze ja se nadam da ce biti za koju godinu sihronizovan shippuden pa cemo staviti ovde.
Pozdrav!
Nije meni problem titlovati i uploaovati, nego ne volim kad neko na nesto u sta sam ulozio mnogo truda i vremena prekopira stavi svoj potpis i objavi.
Sasuke tebi svaka cast, kompletirao si online ep. u par dana!
ej bre upload cu posle 127 nemoj te vi
AcCe93- Genin
- Broj poruka : 60
Datum upisa : 06.03.2013
ej stavi te samo 153 stavi cu je obecavam
AcCe93- Genin
- Broj poruka : 60
Datum upisa : 06.03.2013
tebra odlicna je ova epizoda shipudena samo nastavi,rado bih ti pomogao da mogu ako mozes nastavi da izbacujes mozda i nemoras sve epizode nego samo one najbitnije uglavnom odlicno je pozdrav !
Gost- Gost
Hvala puno! Drago mi je da ti se dopada, videcemo sa adminom mozda krenemo od jula sa svim titlovanim epizodama ja jos malo i zavrsavam 1 sezonu, trebao bih zavrsiti mozda 3 ili 4 sezone do jula.
Pozdrav!
Pozdrav!
Do sada su 5-6 epizoda titlovane, ali nisu uploadovane,
Mora da se strpite malo, ako budem stigao ubacicu 2-3 sezone odjednom.
Mozda veceras ubacim jos 2 epizode.
Pozdrav!
Mora da se strpite malo, ako budem stigao ubacicu 2-3 sezone odjednom.
Mozda veceras ubacim jos 2 epizode.
Pozdrav!
Bice jos uskoro.
Btw jel moze neko da mi nadje 17 epizodu da ima japanski glas bez engleskog posto ne mogu da nadjem.
Pozdrav!
Btw jel moze neko da mi nadje 17 epizodu da ima japanski glas bez engleskog posto ne mogu da nadjem.
Pozdrav!
Za sve zainteresovane u vezi shippudena bice uploadovano do 16-e epizode veceras, imam neke obaveze pa necu biti
tu cele naredne nedelje do utorka, a onda cu ubaciti ostale i tako kompletirati 1 sezonu.
Pozdrav!
tu cele naredne nedelje do utorka, a onda cu ubaciti ostale i tako kompletirati 1 sezonu.
Pozdrav!
Strana 1 od 17 • 1, 2, 3 ... 9 ... 17
Similar topics
» Online predlog
» One Piece Online
» NARUTO ONLINE: PITANJA?
» Ultimate Naruto(free to play online browser game)
» Naruto Ulimate Ninja Storm 3 Full Burst: Online Mode
» One Piece Online
» NARUTO ONLINE: PITANJA?
» Ultimate Naruto(free to play online browser game)
» Naruto Ulimate Ninja Storm 3 Full Burst: Online Mode
Strana 1 od 17
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu