Online predlog
5 posters
Strana 1 od 1
Online predlog
Ljudi hteo sam da vas pitam nešto. Ima veliki problem u vezi ep, naime kao što svi znate od sedme sezone 7 je prevedeno i tako bi trebalo da bude do kraja. E sad ako ultra sinhronizuje te preostale ep. (nije bitno kada), mi ćemo morati da ih skinemo ili da napravimo posebno prevedeno i sinh. Tu dolazi drugi problem, ako stavimo posebno prevedeno onda ćemo morati sve od početka da prevodimo, da ne bi stajalo bezveze onako od 7 sezone. I kad bi to uradili(mada msm. da se to neće desiti), neverujem da bi neko gledao prevedene pored sinh. iako ima nekih ljubitelja koji vole više da gledaju prevedeno. Filmove je uredu da se prevedu jer za to postoje mala veravatnoća da se nastavi sinh. Ja vas razumem ljudi da je vama drago ljudi da gledate prevedeno ove preostale ep nego da čekate sinh., ali ja neću da trošim svoje dragoceno vreme ako to ispadne nakraju na ovaj način.
Ave Cezar- Chunin
- Broj poruka : 353
Datum upisa : 22.11.2013
Re: Online predlog
Kao prvo i prvo,sinhronizacija moguce da se pocne vrtiti krajem ove godine kako se njuska po Ultra forumu.
Kao drugo i drugo,nah,zaboravio sam sta je drugo,pa cu preci na trece.
Kao trece i trece,te dalje epizode po meni nisu vredne za prevodjenje ni ze trosenje bilo cijeg vremena........
Kao drugo i drugo,nah,zaboravio sam sta je drugo,pa cu preci na trece.
Kao trece i trece,te dalje epizode po meni nisu vredne za prevodjenje ni ze trosenje bilo cijeg vremena........
Ultra nece sihronizovati epizode do neke 2020 kad svi zaborave na naruta
NikoLa01- Genin
- Broj poruka : 79
Datum upisa : 29.08.2013
Godina : 23
NikoLa01 ::Ultra nece sihronizovati epizode do neke 2020 kad svi zaborave na naruta
Brate niko neće zaboraviti Naruta jer će trajati do 2020, a možda i duže
Ave Cezar- Chunin
Valjda ce prevoditi ja nemam ultru pa nzm a pokusao sam preko neta al nece da se pusti
Kakashi Hatake- Asistent
- Broj poruka : 507
Datum upisa : 03.11.2013
Godina : 24
Kakashi Hatake ::Valjda ce prevoditi ja nemam ultru pa nzm a pokusao sam preko neta al nece da se pusti
Ako ultra sinhronizuje, Darij DaNte će verovatno snimiti i onda ćemo mi okačiti na sajt.
Ave Cezar- Chunin
E super bi biloAve Cezar ::Kakashi Hatake ::Valjda ce prevoditi ja nemam ultru pa nzm a pokusao sam preko neta al nece da se pusti
Ako ultra sinhronizuje, Darij DaNte će verovatno snimiti i onda ćemo mi okačiti na sajt.
Kakashi Hatake- Asistent
- Broj poruka : 507
Datum upisa : 03.11.2013
Godina : 24
Similar topics
» Shippunden online
» One Piece Online
» NARUTO ONLINE: PITANJA?
» Ultimate Naruto(free to play online browser game)
» Naruto Ulimate Ninja Storm 3 Full Burst: Online Mode
» One Piece Online
» NARUTO ONLINE: PITANJA?
» Ultimate Naruto(free to play online browser game)
» Naruto Ulimate Ninja Storm 3 Full Burst: Online Mode
Strana 1 od 1
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu