Shippunden online
+23
Kakashi Hatake
Lord_Jiraiya
hatakekakashi
TrifkeX!
Kakasi
Naruto kun
Pandora no hako
Obito_Uchiha
Ave Cezar
boki959
NikoLa01
Naruto Sage
nikola
Shino Aburame
Nicky019
bezobraznistarac
Neji
kiklop43
Yondaime
lazar
AcCe93
Sasuke_Uchiha
Administrator
27 posters
Strana 13 od 17
Strana 13 od 17 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17
Re: Shippunden online
Pa ako su izbrisane hoce li opet biti postavljene?I jel ima neko neki dobar link za skidanje ostalih epizoda ali da su titlovane?
Gost- Gost
ajmo sponuo sam nas sajt
https://www.youtube.com/watch?v=Z4gQCh7sgcI
https://www.youtube.com/watch?v=Z4gQCh7sgcI
NikoLa01- Genin
- Broj poruka : 79
Datum upisa : 29.08.2013
Godina : 23
Ubacene su 3 epizode Devete sezone za sada, tokom naredne nedelje ubacicu neke epizode koje ne rade.
Pozdrav!
Pozdrav!
Shippuden epizoda 9 sezone bice tokom ove nedelje moze biti cetvrtak, a moze nedelja zao mi je zbog to ga ali, imam ispit plus zurim da ispravim gresku Video Bama posto vidim da pravi veliki problem.
Hvala na razumevanju!
Epizoda 179 je izbacena uzivajte...
Hvala na razumevanju!
Epizoda 179 je izbacena uzivajte...
Gledao sam listu Naruto Shippudena i video sam da danas izlaze 2 epizode (353 i 354) sad gledam i samo je jedna izasla,jel ce sledeca izaci u toku dana ili ?
Kakashi Hatake- Asistent
- Broj poruka : 507
Datum upisa : 03.11.2013
Godina : 24
Pa to je zato sto su Japanci jednu ili dve ep. ispred Engleza, a u toj listi pise dokle je napravljen po Japanskom
Naruto Sage- ADMIN
- Broj poruka : 1088
Datum upisa : 30.08.2013
Izasla je druga epizoda malo kasnije
Kako je dosadno ovo jos koliko epizoda ce biti filteri
Kako je dosadno ovo jos koliko epizoda ce biti filteri
Kakashi Hatake- Asistent
- Broj poruka : 507
Datum upisa : 03.11.2013
Uso sam samo da kazem, da sam dobio grip i zato nisam ubacio epizodu, imam visoku temperaturu nadam se da ce mi sutra biti bolje i ubacujem...
Pozdrav !
Pozdrav !
Sto nam je sajt stao ?
Nicky019- Chunin
- Broj poruka : 416
Datum upisa : 31.07.2013
Ko ce jos da gleda shippuden DAJ ONLINE EPIZODE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! odgledo sam sve na enegleskom od shippudena ajde prevodite vise
NikoLa01- Genin
NikoLa01 ::Ko ce jos da gleda shippuden DAJ ONLINE EPIZODE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! odgledo sam sve na enegleskom od shippudena ajde prevodite vise
Ja te molim da mi ne rusis zelju koju imam da podelim sa svima, a to je da gledaju Shippuden na srpskom, znam da dugo traje, ali i ja sam covek i ja imam problema.
Ne zelim da pominjem fax da se ne bih izvlacio na tome, ali moras da shvatis ti i sl. tebi da malo preterujete, vec sam rekao da ce biti sve epizode Shippudena i nisam odustao od toga. Sto se tice epizoda na engleskom svi ih gledamo i cekamo nove to je u redu, ali ovo su epizode na srpskom ne na englskom razlika je velika, kako god nadam se da si shvatio sta sam hteo reci...
Veliki Pozdrav!
Da li ima negde da se skinu anime prevodi na engleskom. Nemogu nigde da nađem.
Gost- Gost
Sasuke_Uchiha ::NikoLa01 ::Ko ce jos da gleda shippuden DAJ ONLINE EPIZODE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! odgledo sam sve na enegleskom od shippudena ajde prevodite vise
Ja te molim da mi ne rusis zelju koju imam da podelim sa svima, a to je da gledaju Shippuden na srpskom, znam da dugo traje, ali i ja sam covek i ja imam problema.
Ne zelim da pominjem fax da se ne bih izvlacio na tome, ali moras da shvatis ti i sl. tebi da malo preterujete, vec sam rekao da ce biti sve epizode Shippudena i nisam odustao od toga. Sto se tice epizoda na engleskom svi ih gledamo i cekamo nove to je u redu, ali ovo su epizode na srpskom ne na englskom razlika je velika, kako god nadam se da si shvatio sta sam hteo reci...
Veliki Pozdrav!
brate sasuke ako oces mogu da ti dam epizode (HD) i da ti dam prevod na srpski (tacan ali ima reklame nekih sajtova... pa ako oces mozes ti da menjas ili nauci mene pa cu vam ja namestati prevod i uploadovati ako treba)
Nicky019- Chunin
daj i meni samo da gledam
NikoLa01- Genin
kad bi dao link to nebi bilo u sklopu Naruto-srb i bilo bi kao reklama tako da nema nista dok se ne dogovorim sa ostalim adminimaNikoLa01 ::daj i meni samo da gledam
Nicky019- Chunin
AKo mislis one sa aO trenutno imaju dozvoli samo asr i shr sajtovi,ostali mogu da traze,ali ako uzmete bez dopustenja,to je ilegalno.
Neji ::AKo mislis one sa aO trenutno imaju dozvoli samo asr i shr sajtovi,ostali mogu da traze,ali ako uzmete bez dopustenja,to je ilegalno.
jeste ilegalno ali nema veze samo promenis ime na kraju i niko ti nista ne moze.
kiklop43- Chunin
- Broj poruka : 429
Datum upisa : 01.07.2013
Godina : 29
Nov sam na forumu ali pratim sajt maltene od samog pocetka rada...
Samo me zanima da li ce biti i dalje uploadovane epizode shippudena ?
Inace Sasuke_Uchiha alal ti vera za one prevode!
Samo me zanima da li ce biti i dalje uploadovane epizode shippudena ?
Inace Sasuke_Uchiha alal ti vera za one prevode!
Gost- Gost
Strana 13 od 17 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17
Similar topics
» Online predlog
» One Piece Online
» NARUTO ONLINE: PITANJA?
» Ultimate Naruto(free to play online browser game)
» Naruto Ulimate Ninja Storm 3 Full Burst: Online Mode
» One Piece Online
» NARUTO ONLINE: PITANJA?
» Ultimate Naruto(free to play online browser game)
» Naruto Ulimate Ninja Storm 3 Full Burst: Online Mode
Strana 13 od 17
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu