Anime diskusija
+24
MadaraGod
Kakashi Hatake
boki959
Ave Cezar
Zero
Kakashi_99
Pandora no hako
Kakasi
Lord_Jiraiya
GodOfSharingan
Rinnegan Madara
NikoLa01
Pravdapero
Zokne99
Kisame
Shino Aburame
kiklop43
Nicky019
nikola
Neji
Sasuke_Uchiha
bezobraznistarac
lazar
Administrator
28 posters
Strana 21 od 32
Strana 21 od 32 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 26 ... 32
Re: Anime diskusija
Kakuzu moze imati svih pet cakri al on je posebna prica.
kiklop43- Chunin
- Broj poruka : 429
Datum upisa : 01.07.2013
Godina : 29
Da i ona zena u shippudenu kad su isli u hram vatre kad su krali tela od onih 5 nindza zastitnika
Kakashi Hatake- Asistent
- Broj poruka : 507
Datum upisa : 03.11.2013
Godina : 24
Ta zena je ustvari 5 zena koje koriste svako po jednu vrstu cakre
Zivot te zene se nalazi u kosi, a ona kontrolise 5 tela sa po jednom cakrom. Ona poljubcem uzima cakru
Zivot te zene se nalazi u kosi, a ona kontrolise 5 tela sa po jednom cakrom. Ona poljubcem uzima cakru
Naruto Sage- ADMIN
- Broj poruka : 1088
Datum upisa : 30.08.2013
Momci ja nisam gledao bas Shippuden tek pre neki dan poceo pa stigao do druge sezone i ne znam bas mnogo. :DEvo jedno pitanje sta je Sage vestina?
p.s naruto koje si god? Ja zivim blizu Ks-a
p.s naruto koje si god? Ja zivim blizu Ks-a
Gost- Gost
ona je krala od drugi sinobija znas da je tijela i narutu uzeti cakru vjetra poljubi i izvuce citavu cakru
Banche sad kako da ti objasnim...
Boki tako je
Boki tako je
Kakashi Hatake- Asistent
hahahahaha
Kakashi Hatake- Asistent
Banche ::http://www.dodaj.rs/f/L/Oc/2Ui4QDay/untitled.jpg Pomoc?
To je hoster koji ne radi dugo, pa su epizode izbrisane. Sasuke će preći te ep. kad stigne do 14. sezone, gledaj poruke na shippuden online, tamo imaš obaveštenja o shippuden epizodama.
Ave Cezar- Chunin
- Broj poruka : 353
Datum upisa : 22.11.2013
Kao sto je Cezar reko
Kakashi Hatake- Asistent
EVo dva pitanja
1. Sta je sa Nagatom ,zasto onako sedi i zasto je onakav vide mu se rebra i to?
2. Koje su ono oci narutu one zute?
1. Sta je sa Nagatom ,zasto onako sedi i zasto je onakav vide mu se rebra i to?
2. Koje su ono oci narutu one zute?
Gost- Gost
Po prvi put se slazem sa tobomnikola ::Nije tacno to nema veze sa sharinganom kada on kopira tehniku da bi je uradio mora da ima stil taj i on ima samo stil munje,zemlje i vode,a vatre nema ne znam odakle ti to i drugo on je rekao da da najvise moze da se ima 3 stila a 5 ih je jedino ima Rikudou Senin.
Postoje ljudi koji imaju 4 cakre,pa dobijaju specijalne tehnike(stil cestica).
Koja vam je najbolja kombinacija 3 cakre?
Meni zemlja,vatra i voda,jer onda mozete da kompinujete
lava stil i stil pare
Neji 4. Mizukage xD
Nagato je takav zbog prevelikog koriscenja Rinnegana i valjda zbog upravljanja nad Painom
Narutu su takve oci zbog Sage moga (ili vestine). Kad sakupi prirodnu chakru on postane mnogo jaci i dobije takve oci. Ali, ako ne ume da kontrolise tu chakru o se pretvara u zablji kip. Naruto je uz pomoc zabe Pa naucio da kontrolise tu chakru, jer Pa ima stap koji ne dozvoljava da se pretvori u kip
P.s Ja sam 2000, a gde ti tacno zivis, jer bas u okolini ili dalje
Nagato je takav zbog prevelikog koriscenja Rinnegana i valjda zbog upravljanja nad Painom
Narutu su takve oci zbog Sage moga (ili vestine). Kad sakupi prirodnu chakru on postane mnogo jaci i dobije takve oci. Ali, ako ne ume da kontrolise tu chakru o se pretvara u zablji kip. Naruto je uz pomoc zabe Pa naucio da kontrolise tu chakru, jer Pa ima stap koji ne dozvoljava da se pretvori u kip
Naruto Sage- ADMIN
Nagato je onakav jer je iskoristio neku tehniku da bi spasao Konan onaj Hanzo je oteo i trazio da ubije Yahika (Pain),Yahiko se sam bacio na njega a Hanzo nije pustio Konan pa je Nagato koristio neku tehniku nesto naliku zmaja da bi oslobodio konan i tu je zavrsio s te sipke
Kakashi Hatake- Asistent
Nisam ni skontao,nego onaj sto je Junchuriki onog majmunolikog je imao lava stil i stil pareNaruto Sage :: Neji 4. Mizukage xD
Ko ce sve da umre, dokle je stigla manga, od glavnijih i poznatijih likova, kad i ko ce da ih ubije
Naruto Sage- ADMIN
Imas na netu mangu pa pogledaj
Kakashi Hatake- Asistent
Pa ne mogu da nadjem
Izlaze neki Fun Art-ovi (neka deca pravila mangu, kako ubili Naruta xD), pa ako bi mi neko reko, ko je sve ubijen
Izlaze neki Fun Art-ovi (neka deca pravila mangu, kako ubili Naruta xD), pa ako bi mi neko reko, ko je sve ubijen
Naruto Sage- ADMIN
Koliko ima sezona shippudena ukupno? I da li cete da izbacite jos epizoda ?
Gost- Gost
Sasuke je rekao da ce ostale epizode izaci posle nove godine
Kakashi Hatake- Asistent
E hvala,jedva cekam Da li znate mozda negde 342-3 epizoda shippudena kada se naruto bori sa tobijem valjda, kakva je ono moca od Naruta pretvori se u nesto, da li se to sjedinio sa Kjubi?
Gost- Gost
Da, to je Chakra mod ili Bijuu mod
- Kod:
http://fc03.deviantart.net/fs71/i/2013/004/6/d/naruto_bijuu_mode_by_nikocopado-d5qg3zk.png
- Kod:
http://fourwallsonly.com/wp-content/uploads/2013/12/naruto-chakra-mode-jacket.png
Naruto Sage- ADMIN
Nagato je bio takav zbog prvi put koriscenja dok je bio mlad one tehnike,a kasnije mu je kosa osedila zbog malo chakre,dosta je trosio,zato cim bi upio cakru odma bi mu kosa bila crvena.Naruto Sage :: Neji 4. Mizukage xD
Strana 21 od 32 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 26 ... 32
Strana 21 od 32
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu