Anime-srb
5 posters
Naruto-srb Forum :: Dobrodosli :: Vesti
Strana 1 od 1
Anime-srb
Ludi pravim sajt Anime-srb.. bice teme o narutu i o onepiece i ostalim anime serijalima, bice u skopu Naruto-srb i tamo ce te moci videti razne zanimljivosti vesti i ostalo
Link uskoro
Link uskoro
Nicky019- Chunin
- Broj poruka : 416
Datum upisa : 31.07.2013
Godina : 24
Re: Anime-srb
Wohoo moracu tamo medju najredovnijima i glavnima da budem za sve anime serije,osim ako nema jos neko ko je odgledao preko 100 anime-a keke
Ovako... trebace mi nekoliko dobrovoljaca koji zele da se bave novostima, mangom, zabavom...
zapravo podelicemo se u nekoliko kategorija... neki ce da rade Naruto zabavu mangu i novosti oko epizoda... neki ce da rade one piece neki ce da rade bleach... ko zeli da se prijavi nek mi posalje poruku!!!!
zapravo podelicemo se u nekoliko kategorija... neki ce da rade Naruto zabavu mangu i novosti oko epizoda... neki ce da rade one piece neki ce da rade bleach... ko zeli da se prijavi nek mi posalje poruku!!!!
Nicky019- Chunin
Nicky,ja mogu pomoci ako ne budee stavljali anime online,posto to znaci da ce site biti jos jedna kopija.....
sajt je o novostima i zanjimljivostima... tesko da ce neko da kopiraNeji ::Nicky,ja mogu pomoci ako ne budee stavljali anime online,posto to znaci da ce site biti jos jedna kopija.....
inace ako zeli sa pomognes javi se u inbox... svaka pomoc dobro dosla
Nicky019- Chunin
Vidi, sajt koji se bavi novostima, zanimljivostima i slicno nije losa ideja... to je kao vrsta foruma...
Ali mislim da weebly nije pogodan za to...
uskoro kupujem domain i biznis za sada smo na proAdministrator ::Vidi, sajt koji se bavi novostima, zanimljivostima i slicno nije losa ideja... to je kao vrsta foruma...
Nicky019- Chunin
Ok, lepo ali bolje kupi neki drugi hosting.... webbly mislim da ti nece odg, ali ti kako hoces...Nicky019 ::uskoro kupujem domain i biznis ;)za sada smo na proAdministrator ::Vidi, sajt koji se bavi novostima, zanimljivostima i slicno nije losa ideja... to je kao vrsta foruma...
Administrator ::Ok, lepo ali bolje kupi neki drugi hosting.... webbly mislim da ti nece odg, ali ti kako hoces...Nicky019 ::uskoro kupujem domain i biznis ;)za sada smo na proAdministrator ::Vidi, sajt koji se bavi novostima, zanimljivostima i slicno nije losa ideja... to je kao vrsta foruma...
videcemo
Nicky019- Chunin
Similar topics
» Nas najbolji Anime :D
» Anime diskusija
» Anime igrice :D
» Anime preporuke
» Vaš omiljeni anime serijal
» Anime diskusija