Anime diskusija
+24
MadaraGod
Kakashi Hatake
boki959
Ave Cezar
Zero
Kakashi_99
Pandora no hako
Kakasi
Lord_Jiraiya
GodOfSharingan
Rinnegan Madara
NikoLa01
Pravdapero
Zokne99
Kisame
Shino Aburame
kiklop43
Nicky019
nikola
Neji
Sasuke_Uchiha
bezobraznistarac
lazar
Administrator
28 posters
Strana 3 od 32
Strana 3 od 32 • 1, 2, 3, 4 ... 17 ... 32
Re: Anime diskusija
Zna li neko bas totalno celu pricu zasto Kakashi nosi masku i ne zeli da niko vidi njegovo lice... ja sam citao nesto o tome i cuo da on ne zeli da ljudi vidi kako izgleda jer podseca na oca, a otac mu je ubio sasorijeve roditelje... neznam bas dali je to tacno...
Nicky019- Chunin
- Broj poruka : 416
Datum upisa : 31.07.2013
Godina : 24
to necemo saznati dok manga ne dodje do toga,ali verovatno daNicky019 ::Zna li neko bas totalno celu pricu zasto Kakashi nosi masku i ne zeli da niko vidi njegovo lice... ja sam citao nesto o tome i cuo da on ne zeli da ljudi vidi kako izgleda jer podseca na oca, a otac mu je ubio sasorijeve roditelje... neznam bas dali je to tacno...
to je jedna stvar koju bi bas teo da znamNeji ::to necemo saznati dok manga ne dodje do toga,ali verovatno daNicky019 ::Zna li neko bas totalno celu pricu zasto Kakashi nosi masku i ne zeli da niko vidi njegovo lice... ja sam citao nesto o tome i cuo da on ne zeli da ljudi vidi kako izgleda jer podseca na oca, a otac mu je ubio sasorijeve roditelje... neznam bas dali je to tacno...
Nicky019- Chunin
Saznao sam sta se krije iza maske,jos jedna maskaNicky019 ::to je jedna stvar koju bi bas teo da znamNeji ::to necemo saznati dok manga ne dodje do toga,ali verovatno daNicky019 ::Zna li neko bas totalno celu pricu zasto Kakashi nosi masku i ne zeli da niko vidi njegovo lice... ja sam citao nesto o tome i cuo da on ne zeli da ljudi vidi kako izgleda jer podseca na oca, a otac mu je ubio sasorijeve roditelje... neznam bas dali je to tacno...
hahahahaha da bre tu epizodu nikad necu da zaboravim xDNeji ::Saznao sam sta se krije iza maske,jos jedna maskaNicky019 ::to je jedna stvar koju bi bas teo da znamNeji ::to necemo saznati dok manga ne dodje do toga,ali verovatno daNicky019 ::Zna li neko bas totalno celu pricu zasto Kakashi nosi masku i ne zeli da niko vidi njegovo lice... ja sam citao nesto o tome i cuo da on ne zeli da ljudi vidi kako izgleda jer podseca na oca, a otac mu je ubio sasorijeve roditelje... neznam bas dali je to tacno...
Nicky019- Chunin
To verovatno nema nikakve veze sto je Kakashijev otac ubio Sasorijeve roditelje. To je bilo u ratu, koliko su ljudi ubili Sasorijevi roditelji? o.ONicky019 ::Zna li neko bas totalno celu pricu zasto Kakashi nosi masku i ne zeli da niko vidi njegovo lice... ja sam citao nesto o tome i cuo da on ne zeli da ljudi vidi kako izgleda jer podseca na oca, a otac mu je ubio sasorijeve roditelje... neznam bas dali je to tacno...
lazar- Chunin
- Broj poruka : 317
Datum upisa : 02.06.2013
Godina : 27
Slazem se sa lazarom... Koliko je njegov otac ljudi ubio, i koliko je on ljudi ubio... Oni su vojnici/nindže i ako jer rat nista se drugo i ne ocekuje...
Ja mislim da je zbog toga da se ne bi znalo da je sin Cetvrtog, a ime je dobio po junaku Jirajine prve knjige :DAli dbr, i Uzumaki i Namikaze su bili jaki klanoviSasuke_Uchiha ::Naruto je dobio prezime po majci Kushini Uzumaki. Ako pratis anime video si verovatno koliko je Naruto hiperaktivan kao Kushina pa opet u nekim situacijama smiren kao Minato..
A da dobio je ime jer je tako zeleo Cetvrti Hokage kako se ne bi znalo da je on sin jednog Hokagea.
lazar- Chunin
ja kazem sta sam cuo ali sve je moguceAdministrator ::Slazem se sa lazarom... Koliko je njegov otac ljudi ubio, i koliko je on ljudi ubio... Oni su vojnici/nindže i ako jer rat nista se drugo i ne ocekuje...
Nicky019- Chunin
ili su razlozi ti koje ste vi nabrojali,ili ipak:
-Ispod njegove maske se nalaze konjska usta
-Ogromni jezik
-Dosta natekle usne
-Ispod njegove maske se nalaze konjska usta
-Ogromni jezik
-Dosta natekle usne
Znam da netreba pisati dve objave za redom,ali ovo
zasluzuje drugu objavu:
Citaj spoiler samo onaj koga zanima
inace tosam saznao u Naruto Shippuden filmu "Inheritors Of Will Of Fire"
zasluzuje drugu objavu:
Citaj spoiler samo onaj koga zanima
- kako je Kakashi aktivirao mangekyou sharingan!:
- Tsunade je na Kakashijecu ruku stavila simbol za aktivaciju specijalnog Kekei Genkaja,taj znak je isto omogucio
da u tom trenutku Kakashi aktivira Mangekyou sharingan.Nadam se da sam pomogao
onima koje je to zanimalo
Ali, zar Naruto shippuden i Naruto filmovi nemaju razlicite rezisere?Neji ::Znam da netreba pisati dve objave za redom,ali ovo
zasluzuje drugu objavu:
Citaj spoiler samo onaj koga zanimaNadam se da ce neko videti i prokomentarisati kako je mislio pre nego ato sam napisao
Tsunade je na Kakashijecu ruku stavila simbol za aktivaciju specijalnog Kekei Genkaja,taj znak je isto omogucio
lazar- Chunin
Prva 3filma koliko ja znam si isti reziseri kao i od Shippudena,kasnije dolazelazar ::Ali, zar Naruto shippuden i Naruto filmovi nemaju razlicite rezisere?Neji ::Znam da netreba pisati dve objave za redom,ali ovo
zasluzuje drugu objavu:
Citaj spoiler samo onaj koga zanimaNadam se da ce neko videti i prokomentarisati kako je mislio pre nego ato sam napisao
Tsunade je na Kakashijecu ruku stavila simbol za aktivaciju specijalnog Kekei Genkaja,taj znak je isto omogucio
oni kao sto su Road Of Ninja i ti...
Nema na cemu to je i mene dosta zanimalolazar ::Ok, hvala
dok nisam pogledao film,ali meni je bolji film
Road to Ninja ,ajde i vi recite koji vam je
omiljeni naruto film
http://uk.playstation.com/media/A7VRKw4-/NarutoShippudenUltimateNinjaStorm3_Hero.jpg
Ovaj Naruto je nepobediv!!!
Ovaj Naruto je nepobediv!!!
lazar- Chunin
https://www.youtube.com/watch?v=ncpBWaXJae0
Hahahaha, kako je dobra pesma
Hahahaha, kako je dobra pesma
lazar- Chunin
Hahaha,mnogo ludo xD
Naruto Sage- ADMIN
- Broj poruka : 1088
Datum upisa : 30.08.2013
Da li neko moze da mi kaze kako je Obito preziveo kad je na njega palo kamenje
Naruto Sage- ADMIN
- Broj poruka : 1088
Datum upisa : 30.08.2013
To cemo tek saznati kad skinu njegovu masku..Valjda
lazar- Chunin
AKo hoces da ti kazem javi se u Pm, da ne bi spojlovali iz mange i kvarili uzitak onima sto ne citaju...Naruto Sage ::Da li neko moze da mi kaze kako je Obito preziveo kad je na njega palo kamenje
- Kod:
http://www.youtube.com/watch?v=2looeUG3MVc
a sad
Strana 3 od 32 • 1, 2, 3, 4 ... 17 ... 32
Strana 3 od 32
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu