Konkurs za moderatore
+5
Shino Aburame
Neji
lazar
kiklop43
Administrator
9 posters
Naruto-srb Forum :: Dobrodosli :: Vesti
Strana 1 od 1
Konkurs za moderatore
Ovde neka se jave clanopve koji zele da obavljaju jednu od ponudjenih duznosti:
1. Potreban moderator koji ce obavestavati clanove o trenutnoj situaciji na sajtu, stanju prevodjenja....
2. Svi koji su zainteresovani da urednjuju i postuju u nekom podforumu neka se jave....
Toliko za sada
1. Potreban moderator koji ce obavestavati clanove o trenutnoj situaciji na sajtu, stanju prevodjenja....
2. Svi koji su zainteresovani da urednjuju i postuju u nekom podforumu neka se jave....
Toliko za sada
Re: Konkurs za moderatore
ako ste zainteresovani ja mogu da vam pomognem oko prevoda za obicnog naruta. i onako sam poceo da radim i za sebe mi treba. pa vi vidite ako vas zanima.
kiklop43- Chunin
- Broj poruka : 429
Datum upisa : 01.07.2013
Godina : 29
ja mogu da vam pomognem oko obavestenja clanova o trenutnoj situaciji na sajtu ako ste zainteresovani za pomoc
Poslednji izmenio matija1 dana Čet Avg 01, 2013 8:07 pm, izmenjeno ukupno 1 puta
Gost- Gost
Za obavestavanje clanova je trenutno zaduzen "Nicky019" pa ako on to ne bude obavljao kako treba, zaduzicemo nekog drugog...
@kiklop43 javi mi se na "PM"
@kiklop43 javi mi se na "PM"
Za koji si zainteresovan?Neji ::Ja mogu uredjivati i postati neki podforum,
Mislio sam da otvorite podforum za Avatar,to je jako zanimljiv anime,iako nije anime jako je slican kao anime,mislim da bi bilo nekoliko ljudi koje bi interesovao taj podforum.
i bio bih dosta aktivan na njemu.
i bio bih dosta aktivan na njemu.
PA postoji jedan problem vezan za to....
Mi imamo podforume samo za anime koje mi izbacujemo, tj. samo za Naruto i One Piece...
Ali ako mislis da i to bilo korisno mogli bi negde da ga udenemo
Mi imamo podforume samo za anime koje mi izbacujemo, tj. samo za Naruto i One Piece...
mislim da jeste,a i ako zelite ja imam sve epizode na desku,pa mozete ubacivat,a i jako je zanimljivAdministrator ::PA postoji jedan problem vezan za to....
a i to ce biti veoma zabavno zato sto je polovinom crtana serija polovinom anime,spoj americkog humora i japanske animacije
Ja bih voleo da vodim 'Naruto Shippuden' xD
lazar- Chunin
- Broj poruka : 317
Datum upisa : 02.06.2013
Godina : 27
Hvala na podrsci
lazar- Chunin
- Broj poruka : 317
Datum upisa : 02.06.2013
Godina : 27
Da i ja sam uz tebe
Naruto Sage- ADMIN
- Broj poruka : 1088
Datum upisa : 30.08.2013
Godina : 24
Lazare, javi mi se u PM pa ce mo da se dogovorimo...
Mozes odmah da dobijes Asistenta i moderatorska ovlacenja, a ako to budes dobro radio bices posle par dana prebacen u moda (mada manje-vise ce ovlascenja biti ista samo boja i rank drugi...)
Isto vazi i za tebe hino, javi se u pm...
Mozes odmah da dobijes Asistenta i moderatorska ovlacenja, a ako to budes dobro radio bices posle par dana prebacen u moda (mada manje-vise ce ovlascenja biti ista samo boja i rank drugi...)
Isto vazi i za tebe hino, javi se u pm...
Evo ja se ponovo prijavljujem
Imam ideje za nove podforume.
Jedan bi bio Muzika,drugi Filmovi i serije
i treci,koji bi mogao biti u sklopu sa naruto svastara.Naruto Soundtracks,admine reci sta mislis
Imam ideje za nove podforume.
Jedan bi bio Muzika,drugi Filmovi i serije
i treci,koji bi mogao biti u sklopu sa naruto svastara.Naruto Soundtracks,admine reci sta mislis
Ja bih mogao da uredjujem neki pdf
Kakashi Hatake- Asistent
- Broj poruka : 507
Datum upisa : 03.11.2013
Ocu ja moderatora :3
Nicky019- Chunin
- Broj poruka : 416
Datum upisa : 31.07.2013
Lepo je to što svi želite da budete moderatori, ali to je zatvorena grupa u kojoj nije dopušteno članstvo. Samo uđite u koris. grupe pa ćete se uveriti. No, ja ipak msm. da bi forum trebao da ima dva moderatora
Ave Cezar- Chunin
- Broj poruka : 353
Datum upisa : 22.11.2013
Evo vidim,imate jednog moda,pa rekoh,da se prijavim ja,uredjivao bih naruto mangu,svastaru i caffe.
Naruto-srb Forum :: Dobrodosli :: Vesti
Strana 1 od 1
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu