evo mene opet :D
+2
annaa-chan
Nicky019
6 posters
Naruto-srb Forum :: Svaštara :: Caffe
Strana 1 od 1
evo mene opet :D
Dugo me nije bilo na forumu... verovatno ce mi trebati jako dobar razlog za ovo odsustvo a verovatno je najbolji razlog skola... (verovatno ste pomislili da sam Dumro ) (R.I.P. Nicky019 (01.08.2013-2014))
neko me mozda zna a neko ne epa da se predstavim. ja sam Nikola odavno sam clan ovog foruma ali me jako jako dugo nije bilo. ima vremena upoznacemo se
e sad da vam kazem sta ima novo
ja i drug verovatno krecemo da radimo anime. pala nam je jedna ideja na pamet i mozda bi smo mogli to da napravimo, naravno ne ocekujte nesto previse od toga. imamo super pricu ali nemamo bas neki tim.. posto u celoj ekipi samo ja znam da pravim animacije, doduse tu je i drug koj zna da komponuje i crta ali opet nas je premalo. tako da ako krenemo ozbiljno to da radimo mozda ce mi trebati vasa pomoc.
to bas i nece skoto posto prvo moramo malo da se uvezbamo. pocecemo neke krace i jednostavne animacije dok ih ne usavrsimo pa onda krecemo u akciju. verovatno krecemo oko februara mada nista ne obecavam
isto tako ja i jos jedan drug krecemo da prevodimo mangu i da pravimo "sajt" na kome mozete citati mangu na srpskom (za sada smo preveli 1 chapter HSOD) to nam malo sporije ide posto je skola ta koja nas usporava...
Nadam se da ste se lepo proveli za novu godinu i da vas nisam smorio sa ovom kilometarskom temom
neko me mozda zna a neko ne epa da se predstavim. ja sam Nikola odavno sam clan ovog foruma ali me jako jako dugo nije bilo. ima vremena upoznacemo se
e sad da vam kazem sta ima novo
ja i drug verovatno krecemo da radimo anime. pala nam je jedna ideja na pamet i mozda bi smo mogli to da napravimo, naravno ne ocekujte nesto previse od toga. imamo super pricu ali nemamo bas neki tim.. posto u celoj ekipi samo ja znam da pravim animacije, doduse tu je i drug koj zna da komponuje i crta ali opet nas je premalo. tako da ako krenemo ozbiljno to da radimo mozda ce mi trebati vasa pomoc.
to bas i nece skoto posto prvo moramo malo da se uvezbamo. pocecemo neke krace i jednostavne animacije dok ih ne usavrsimo pa onda krecemo u akciju. verovatno krecemo oko februara mada nista ne obecavam
isto tako ja i jos jedan drug krecemo da prevodimo mangu i da pravimo "sajt" na kome mozete citati mangu na srpskom (za sada smo preveli 1 chapter HSOD) to nam malo sporije ide posto je skola ta koja nas usporava...
Nadam se da ste se lepo proveli za novu godinu i da vas nisam smorio sa ovom kilometarskom temom
Nicky019- Chunin
- Broj poruka : 416
Datum upisa : 31.07.2013
Godina : 24
Re: evo mene opet :D
Yo,dobrodosao nazad! Pitala sam se gde li si ti nestao,haha.
Sto se te anime tice,svidja mi se ideja,mada mozda bi vam bilo lakse da ste prvo krenuli sa nekom mangom,dok se malo uvezbate,i to.
Sto se te anime tice,svidja mi se ideja,mada mozda bi vam bilo lakse da ste prvo krenuli sa nekom mangom,dok se malo uvezbate,i to.
annaa-chan- Global MOD
- Broj poruka : 135
Datum upisa : 29.10.2013
Godina : 25
pa meni crtanje mange nista nece u tome da pomogne samo da zabelezim ideju ja znam da crtam i u photoshopu i na papiru a drugo su animacije
Nicky019- Chunin
Onda dobro,samo sam dala predlog,svejedno,srecno.
annaa-chan- Global MOD
- Broj poruka : 135
Datum upisa : 29.10.2013
Godina : 25
Welcome back|!!!
Hm,dobra ideja,mada nadam se da nece zavrsiti ko onaj m/a projekat u kome smo sa foruma ja i sreto ucestvovali,sretno sa tim ,Veliki BUMP!
P.S Valjda me se secas
Hm,dobra ideja,mada nadam se da nece zavrsiti ko onaj m/a projekat u kome smo sa foruma ja i sreto ucestvovali,sretno sa tim ,Veliki BUMP!
P.S Valjda me se secas
Nije ti skola dobar izgovor, imao si ceo letnji raspust
Srecno sa tim
Srecno sa tim
Hinata-sama :D- Chunin
- Broj poruka : 374
Datum upisa : 02.06.2014
Godina : 23
WLC Back
Dobar projekat nadam se da ce da uspe srecno
Dobar projekat nadam se da ce da uspe srecno
Kakashi Hatake- Asistent
- Broj poruka : 507
Datum upisa : 03.11.2013
hvala na lepim zeljama. nego kakashi kad dolazis u zajecar?
Nicky019- Chunin
Zanimljiva ideja, srećno sa projektom
Lord_Jiraiya- Genin
- Broj poruka : 118
Datum upisa : 16.04.2014
Naruto-srb Forum :: Svaštara :: Caffe
Strana 1 od 1