Raspodela funkcija na forumu
+10
Kakashi_99
Sreto
boki959
Kakashi Hatake
Yuki Uchiha
Lord_Jiraiya
Hinata-sama :D
Sasuke_Uchiha
Neji
annaa-chan
14 posters
Naruto-srb Forum :: Dobrodosli :: Vesti
Strana 2 od 2
Strana 2 od 2 • 1, 2
ViP, glasanje!
Re: Raspodela funkcija na forumu
Hvala,hvala
Kakashi Hatake- Asistent
- Broj poruka : 507
Datum upisa : 03.11.2013
Godina : 24
Cestitam Kakashi
Kakashi_99- Genin
- Broj poruka : 62
Datum upisa : 26.08.2014
Godina : 25
Cestitam svima na dobijenim funkcijama
Naruto Sage- ADMIN
- Broj poruka : 1088
Datum upisa : 30.08.2013
Hvala imenjace
Hvala Sage
Hvala Sage
Kakashi Hatake- Asistent
- Broj poruka : 507
Datum upisa : 03.11.2013
Cestitam Kakaši!
Videcemo kome treba pomoc, da pomognes!
Sad, ostalo nam je jos dodeljivanje vipa!
Posaljite mi na PM nick koga smatrate da treba da bude vip, i nemojte slati svoje ime! xD
Videcemo kome treba pomoc, da pomognes!
Sad, ostalo nam je jos dodeljivanje vipa!
Posaljite mi na PM nick koga smatrate da treba da bude vip, i nemojte slati svoje ime! xD
Dvoumim se između dvoje, zaista bi želeo da i ja dam nekome vipa(svog), da ne razmišljam. Znam tvoj stav koji si mi reko, al ja mogu iznova da se ispišem. Treba neko već da dođe novi, da me zameni, zaslužio je, iako nije uradio koliko i ja. Neke stvari se mogu istaći i uraditi bez funkcije ili vipa, ja ih radim, tako da je to moja uloga. Kada budu to shvatali, ispisaće se i oni, do tada neka pomognu radu i redu na forumu. Sačekaću odgovor, ukoliko si baš protiv toga, nemoj, ne želim da te uvredim. U vezi ikonica ćemo razgovarati za vikendicu kad budem imao vremena.
Ps Da li Sreto i konan mogu da budu vip moderatori? Ukoliko ne, stavi im onu traku sa funkcijom koja im pripada. Znam da ništa ne menja, ali to se uradi potpuno ili se uopšte ne uradi, polovično nikada, toga sam se ja držao dok sam radio na ovom forumu.
Ps Da li Sreto i konan mogu da budu vip moderatori? Ukoliko ne, stavi im onu traku sa funkcijom koja im pripada. Znam da ništa ne menja, ali to se uradi potpuno ili se uopšte ne uradi, polovično nikada, toga sam se ja držao dok sam radio na ovom forumu.
Ave Cezar- Chunin
- Broj poruka : 353
Datum upisa : 22.11.2013
[quote=]"A da glasamo ovako?Kao i za ove do sada?"[/quote]
Ovako ce biti glasanje, rekao sam da mi predlog posaljete u PM! ZA koga smatrate da treba da bdue na listi!
koju traku?
Ako hoces da napustit vip clanstvo, to i sam mozed da uradis, tvoj izbor nemam nista protiv, a ako hoces nekome da "das" to, mozes uciniti samo tako sto ces mu dati nalog( mada i to je protiv pravila)... xD
Funkcija je oduvek bila nebitna, bitno je koliko te cene i postuju ostali clanovi... MOzes da budes i root admin, ako te niko ne ceni i ako te mrze, nista ne vredi....
ISto kao i definicija hokagea.... xD
Ovako ce biti glasanje, rekao sam da mi predlog posaljete u PM! ZA koga smatrate da treba da bdue na listi!
Vip moderator??? xDDvoumim se između dvoje, zaista bi želeo da i ja dam nekome vipa(svog), da ne razmišljam. Very Happy Znam tvoj stav koji si mi reko, al ja mogu iznova da se ispišem. Very Happy Treba neko već da dođe novi, da me zameni, zaslužio je, iako nije uradio koliko i ja. Neke stvari se mogu istaći i uraditi bez funkcije ili vipa, ja ih radim, tako da je to moja uloga. Kada budu to shvatali, ispisaće se i oni, do tada neka pomognu radu i redu na forumu. Very Happy Sačekaću odgovor, ukoliko si baš protiv toga, nemoj, ne želim da te uvredim. U vezi ikonica ćemo razgovarati za vikendicu kad budem imao vremena.
Ps Da li Sreto i konan mogu da budu vip moderatori? Very Happy Ukoliko ne, stavi im onu traku sa funkcijom koja im pripada. Znam da ništa ne menja, ali to se uradi potpuno ili se uopšte ne uradi, polovično nikada, toga sam se ja držao dok sam radio na ovom forumu. Very Happy
koju traku?
Ako hoces da napustit vip clanstvo, to i sam mozed da uradis, tvoj izbor nemam nista protiv, a ako hoces nekome da "das" to, mozes uciniti samo tako sto ces mu dati nalog( mada i to je protiv pravila)... xD
Funkcija je oduvek bila nebitna, bitno je koliko te cene i postuju ostali clanovi... MOzes da budes i root admin, ako te niko ne ceni i ako te mrze, nista ne vredi....
ISto kao i definicija hokagea.... xD
Nisam baš mislio da dam nalog, nego neko glasanje za još jednog ili tako nešto... Dobro, ako ne može, neću dirati tozla za tvorza...
Ova nindža traka ispod avatara i nicka(admin, global mod, urednik)...
45 Respect, odjavio(objasnio) si i meni, nisi ti za džabe Amidža.
Ova nindža traka ispod avatara i nicka(admin, global mod, urednik)...
45 Respect, odjavio(objasnio) si i meni, nisi ti za džabe Amidža.
Ave Cezar- Chunin
Meh ja cu se aktivirati kad mi bude amidza rekao tako da ono sad nista ne radim, a nemam toliko mogucnosti odobrenih Ave nemoj tozla za tvorza da izgubis,znas koliko je vazno!
Izgleda da nije čim ništa ne objavljuju ovde
Lord_Jiraiya- Genin
- Broj poruka : 118
Datum upisa : 16.04.2014
Heh,neka ste i za mene stavili kako glasanje 77 godina vam je trebalo da me napisete u poll gore
Nećeš uspeti Nejiiiii.
Ave Cezar- Chunin
Strana 2 od 2 • 1, 2
Naruto-srb Forum :: Dobrodosli :: Vesti
Strana 2 od 2
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu