Knjige
+6
Rinnegan Madara
Neji
Pandora no hako
annaa-chan
Kakashi_99
sailor.m
10 posters
Naruto-srb Forum :: Svaštara :: Caffe
Strana 1 od 2
Strana 1 od 2 • 1, 2
Procitao sam samo jednu knjigu mimo lektira
To je bila "Hobit" od J.R.R. Tolkin-a
Misljenje o knjizi odlicna je
Kakashi_99- Genin
- Broj poruka : 62
Datum upisa : 26.08.2014
Godina : 25
Re: Knjige
Svidja mi se sto je neko konacno otvorio ovu temu.
Moja omiljena,koju svakom preporucujem,je Igra Prestola,stvarno fantasticna knjiga. Pored toga su mi dobre i knjige Stivena Kinga,pogotovu Isijavanje.
Moja omiljena,koju svakom preporucujem,je Igra Prestola,stvarno fantasticna knjiga. Pored toga su mi dobre i knjige Stivena Kinga,pogotovu Isijavanje.
annaa-chan- Global MOD
- Broj poruka : 135
Datum upisa : 29.10.2013
Omiljene su mi Lovac na zmajeve od Haleda Hoseinija, pročitala sam je više puta i ostavila je jak utisak na mene, i U potrazi za Aljaskom od Džona Grina, odlična stvarno ali nije mi jasno zašto Grin uvek mora neku tragediju da napravi, ali valjda i jesu zbog toga njegova dela dobra, a i lepa.
Poslednje sam pročitala Potraga za suncem od Tonija Parsonsa, nije ništa posebno po mom mišljenju ali više je putopis i to ne volim toliko, a trenutno čitam Pobunjene od Veronike Rot, drugi deo Divergentnih, ako neko zna. Još nisam stvorila utisak o knjizi, ali Divergentni su mi super, nisam znala šta ću sa sobom kada sam pročitala
Volim i neke lektire, u prvoj godini mi se najviše svideo Gilgameš (prvo književno delo ikada ako neko nije znao), gde se vidi i tadašnja kultura Mesopotamije, pre svega religija.
Poslednje sam pročitala Potraga za suncem od Tonija Parsonsa, nije ništa posebno po mom mišljenju ali više je putopis i to ne volim toliko, a trenutno čitam Pobunjene od Veronike Rot, drugi deo Divergentnih, ako neko zna. Još nisam stvorila utisak o knjizi, ali Divergentni su mi super, nisam znala šta ću sa sobom kada sam pročitala
Volim i neke lektire, u prvoj godini mi se najviše svideo Gilgameš (prvo književno delo ikada ako neko nije znao), gde se vidi i tadašnja kultura Mesopotamije, pre svega religija.
Pandora no hako- Chunin
- Broj poruka : 183
Datum upisa : 28.05.2014
Pa mogao bih izdvojiti od omiljenih Igru prestola i U potrazi za Aljaskom,iako nezdravo malo citam
Inace volim dosta putopise(za njih imam vise kriterije jer su mi inace smor)pa cu rado pročitati Potragu za Suncem, iako mi se cini da sam nesto slično čitao
Inace volim dosta putopise(za njih imam vise kriterije jer su mi inace smor)pa cu rado pročitati Potragu za Suncem, iako mi se cini da sam nesto slično čitao
Pročitaj ako voliš Tajland.Neji ::Inace volim dosta putopise(za njih imam vise kriterije jer su mi inace smor)pa cu rado pročitati Potragu za Suncem, iako mi se cini da sam nesto slično čitao
Pandora no hako- Chunin
Kad Pandora pomenu lektire,setih se. Zanimljiva mi je renesansna knjizevnost jako,Bozanstvena komedija mi je jedna od omiljenih knjiga. I uz to volim da citam mitologije,i psihologiju ponekad.
annaa-chan- Global MOD
- Broj poruka : 135
Datum upisa : 29.10.2013
Sad sam izguglala, ali ne verujem u takve stvari.sailor.m ::Pandoro, da li verujes u Anunnakije, posto vidim da volis Mesopotamiju, ako ne znas, proguglaj malo, zanimljiva prica o bogovima Sumeraca.
Inače, na ovo što je Ana rekla, ja sam od Božanstvene komedije samo Pakao čitala, nisam nešto oduševljena ali sviđa mi se kako ga je Dante zamislio, o svemu je razmišljao, mada teško je za naše godine pre svega zato što nismo dovoljno informisani o svim ličnostima i slično što se spominju tu, pa sam stalno morala da okrećem na poslednje stranice da čitam opise o svakakvim imenima. Inače mi se generalno više sviđa antička književnost nego srednjovekovna, jer su mi tadašnje civilizacije zanimljivije. Volim i ja mitologiju, naročito grčku i egipatsku, a i razne enciklopedije, najviše o svemiru
Pandora no hako- Chunin
Ja se i ne hvalim nego pridikujem sebi......sailor.m ::Pandoro, da li verujes u Anunnakije, posto vidim da volis Mesopotamiju, ako ne znas, proguglaj malo, zanimljiva prica o bogovima Sumeraca.Kakashi_99 ::To je bila "Hobit" od J.R.R. Tolkin-a
Zasto je odlicna? Objasni nam malo, inace, nije za hvaljenje to sto nisi citao knjige.
- Spojler:
Rinnegan Madara- Genin
- Broj poruka : 96
Datum upisa : 14.05.2014
Godina : 30
Daaa, obožavam njihovu kulturu Madara, ako već nemaš nikakve veze sa temom, ne moraš ništa ni da komentarišešsailor.m ::Stari Egipcani su napredna civilizacija bili.
Pandora no hako- Chunin
Mirna da budes.
Rinnegan Madara- Genin
- Broj poruka : 96
Datum upisa : 14.05.2014
Godina : 30
Ne pokušavaj da zavedeš red, znaš da sam ja glavna.
Izvinjavamo se na spamu, nećemo više
Izvinjavamo se na spamu, nećemo više
Pandora no hako- Chunin
Ako jmate nesto o knjigama pišite,u ovoj temi smo mi streberi glavni,hejteru nemoj pokušavati da zavodis red.
Pa književna dela i jesu odraz kulture i ponekad religije, stil pisanja, teme i izneseni stavovi o prilikama dosta govore o mentalitetu i shvatanjima ljudi iz različitih perioda i može se dosta zaključiti na osnovu njih
Pandora no hako- Chunin
Baš sam pre neki dan preturala po maminim knjigama da vidim šta da čitam, kapiram da uzmem neki bestseler čisto da odmorim mozak, kad ono Lolita od Vladimira Nabokova, nisam mogla da verujem da je ima, baš sam se obradovala i već mesecima želim da je pročitam, mada sam čula da je teška. Ima dosta opisa i polako idem, ali sviđa mi se način na koji su neke jednostavne i možda neprimetne stvari predstavljene.
Pandora no hako- Chunin
Gospodar prstenova
Kakasi- Clan akademije
- Broj poruka : 30
Datum upisa : 24.05.2014
Godina : 32
Strana 1 od 2 • 1, 2
Naruto-srb Forum :: Svaštara :: Caffe
Strana 1 od 2