Moji radovi
+18
Hinata-sama :D
Yuki Uchiha
boki959
Ja-volim-Gaaru-brt-xd-♥
Ave Cezar
Kakashi Hatake
annaa-chan
Kisame
Naruto Sage
Shino Aburame
NikoLa01
Administrator
kiklop43
Neji
Nicky019
Sreto
Sasuke_Uchiha
Yondaime
22 posters
Naruto-srb Forum :: Svaštara :: Fanart
Strana 2 od 12
Strana 2 od 12 • 1, 2, 3, ... 10, 11, 12
Re: Moji radovi
sad kad malo bolje pogledam vidim koliko je losa.
kiklop43- Chunin
- Broj poruka : 429
Datum upisa : 01.07.2013
Godina : 29
hahahaa ma koga je brigakiklop43 ::sad kad malo bolje pogledam vidim koliko je losa.
@ e upadni na "Čatboks" xD
Nicky019- Chunin
- Broj poruka : 416
Datum upisa : 31.07.2013
Godina : 24
eve jos jedna ova je mnogo bolja. ova je pro...
kiklop43- Chunin
kulllll bas ekstra izgleda... koj program koristis za ediciju?kiklop43 ::eve jos jedna ova je mnogo bolja. ova je pro...
Nicky019- Chunin
photoshop podrazumeva se.
kiklop43- Chunin
mmm pa mozda si trebao malo bolje da ga napravis... ipak to je mnogo dobar i tezak program a ako oces neku bas ekstra sliku i da se ne primecuje da je PS moras mnogo da se potrudis i dosta vremena ce ti trebati.. mada slika je dobrakiklop43 ::photoshop podrazumeva se.
Nicky019- Chunin
sa obzirom da sam ja pocetnik sto se tice ps_a po meni je ispalo dobro.Nicky019 ::mmm pa mozda si trebao malo bolje da ga napravis... ipak to je mnogo dobar i tezak program a ako oces neku bas ekstra sliku i da se ne primecuje da je PS moras mnogo da se potrudis i dosta vremena ce ti trebati.. mada slika je dobrakiklop43 ::photoshop podrazumeva se.
kiklop43- Chunin
pa ni ja nisam neki pro XD i ja sam pocetnik, ja ti pricam po tome sto vidjam svakojake profesionalce... a inace za sliku ti ne kazem da je ruzna odlicna je xDkiklop43 ::sa obzirom da sam ja pocetnik sto se tice ps_a po meni je ispalo dobro.Nicky019 ::mmm pa mozda si trebao malo bolje da ga napravis... ipak to je mnogo dobar i tezak program a ako oces neku bas ekstra sliku i da se ne primecuje da je PS moras mnogo da se potrudis i dosta vremena ce ti trebati.. mada slika je dobrakiklop43 ::photoshop podrazumeva se.
Nicky019- Chunin
Hahaha pa malo da vezbas i uspeces da ubacis Sharingan u oko Sasuke-u hehe(sala), a inace Narutove oci su mi malo sumnjive kako su odradjene
mogu ja lako da ubacim i u Sasukeove oci saringan nego ide kosa preko oka pa nisam mogao da se bakcem nego samo onako pljesnuo i sacuvao.
kiklop43- Chunin
Slika je ok ali imam istu zamerku kao sreto.. oci u lose uradjene, izbaci one efekte presijavanja...
I kao pocetnik, ako hoces da sakrijes nedostatke samo MALO smanjis kvalitet slike, jer na HD slici se svaki detalj vidi...
I kao pocetnik, ako hoces da sakrijes nedostatke samo MALO smanjis kvalitet slike, jer na HD slici se svaki detalj vidi...
Otkrio si me smanjis kvalitet,i postanes PROAdministrator ::Slika je ok ali imam istu zamerku kao sreto.. oci u lose uradjene, izbaci one efekte presijavanja...
Administrator ::Slika je ok ali imam istu zamerku kao sreto.. oci u lose uradjene, izbaci one efekte presijavanja...
imacu to u vidu.
kiklop43- Chunin
Evo i od mene neka slikica,,nisam odavno,
Ne povezuje se sa anime,ali moja ideja,neznam
da li vec ima na netu,a i bas me briga i da ima
Pa recite utiske,POCETNIK SAM!
trebao si da smanjis malo kvalitet slike posto je slika malog kvaliteta a sharingan velikog... pa onda lako upada u vid da je PSNeji ::Evo i od mene neka slikica,,nisam odavno,
Nicky019- Chunin
Nije rekao da smanjis velicinu slike nego kvalitet, ali samo sharingana...Neji ::Ovako bolje?
najlakse ti je da ga samo MALO zamaglis... msm da bi to onda bilo u redu...
Mada msm da bi hasirami bolje stajao rinegan
znm,ali zelim malo nemogucih situacija mada je i rinnengan na hashiramiAdministrator ::Nije rekao da smanjis velicinu slike nego kvalitet, ali samo sharingana...Neji ::Ovako bolje?
najlakse ti je da ga samo MALO zamaglis... msm da bi to onda bilo u redu...
Mada msm da bi hasirami bolje stajao rinegan
manje vise nemoguc ali sharingan sam u inat Madari stavio
dobra je slika po meni.
kiklop43- Chunin
Hahaha mora dosta da se radi dosta dosta... :Da inace ovo ubacivanje u photo shop-u sto ima nije tesko uopste :)U realizaciji je jedna tema koju crtam "one otaku life" i tu ulazem najvise truda pa cu vam poslati da vidite kad bude gotova!
Dobra je ova ali malo bolje te kapilare da uradis i ovo oko je mnogo odradjeno u photo shopu zato malo bolje samo da se boja promeni u tamniju da ne bude kao staklo bukvalno samo sto sam sebe ne vidim u tom oku
ova je na brzinu a ps zahteva strpljenje. dobra je zamisao al nije nesto slika. (moje misljenje)
kiklop43- Chunin
Strana 2 od 12 • 1, 2, 3, ... 10, 11, 12
Naruto-srb Forum :: Svaštara :: Fanart
Strana 2 od 12
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu