Death Note - Knjiga Smrti (2006 - 2007)
+5
Kisame
Shino Aburame
Sreto
Sasuke_Uchiha
Yondaime
9 posters
Strana 1 od 1
Death Note - Knjiga Smrti (2006 - 2007)
Slika:
Spica:
Linkovi:
IMDb
Wikipedia
Radnja:
Yagami Light, genijalni sedamnaestogodisnjak koji vodi uobicajan i monoton zivot, jednog dana pronalazi neobicnu svesku sa nazivom "Death Note". Posto u njoj cita da poseduje moc da ubije bilo koga cije ime je upisano u nju, Light u pocetku misli da je u pitanu sala, ali nakon prvog testiranja otkriva da je sveska pravo smrtonosno oruzije. Obuzet Death Note-om, Light odlucuje da kazni prestupnike i ocisti svet od zla. Ipak, njegov plan remeti misteriozi detektiv poznat kao L, a celu psiholosku borbu nadgleda Bog smrti koji je i bacio knjigu na zemlju, Ryuuk.
Davao se na Ultra, pa verujem da je dosta vas gledalo?
Spica:
Linkovi:
IMDb
Wikipedia
Radnja:
Yagami Light, genijalni sedamnaestogodisnjak koji vodi uobicajan i monoton zivot, jednog dana pronalazi neobicnu svesku sa nazivom "Death Note". Posto u njoj cita da poseduje moc da ubije bilo koga cije ime je upisano u nju, Light u pocetku misli da je u pitanu sala, ali nakon prvog testiranja otkriva da je sveska pravo smrtonosno oruzije. Obuzet Death Note-om, Light odlucuje da kazni prestupnike i ocisti svet od zla. Ipak, njegov plan remeti misteriozi detektiv poznat kao L, a celu psiholosku borbu nadgleda Bog smrti koji je i bacio knjigu na zemlju, Ryuuk.
Davao se na Ultra, pa verujem da je dosta vas gledalo?
Re: Death Note - Knjiga Smrti (2006 - 2007)
Ovo sam gledao i jedan mi je od omiljenih, dobro si se setio. Svaka cast!
Pozdrav!
Pozdrav!
Super je anime-a... Meni se iskreno najvise muzika dopala.. A onaj trenutak kada sazna ime devojke od onog agenta sto ga je pratio, pa on upise samoubistvo, a ona ide ulicom, pojavljuju se kao stepenice do omce, krece da se penje, zavrsava se epizoda, muzika udara.. Najezio sam se..
Da ima najbolju muziku to nema sumnje pa cim krene anime odma ti je sve jasno zbog muzike ona te privuce.
Samo, iskreno, serija mi se dopala dok je L bio ziv i dok su njih dvojica vodili psihicki rat..
Od kada je dosao N, pa i M, nekako sam prestao da gotivim..
Od kada je dosao N, pa i M, nekako sam prestao da gotivim..
Ciaossu!
OMG Death Note...
Anime je toliko zarazan da sam ga odgledao za manje od 3 dana!
Kao sto Yondaime kaze iskreno,najbolji deo je bio dok je L bio ziv i dok su njih dvojica vodili psihicki rat!
Inace psiholoski anime-i su jedni od najboljih i mozes dosta toga da naucis gledajuci ih!
OMG Death Note...
Anime je toliko zarazan da sam ga odgledao za manje od 3 dana!
Kao sto Yondaime kaze iskreno,najbolji deo je bio dok je L bio ziv i dok su njih dvojica vodili psihicki rat!
Inace psiholoski anime-i su jedni od najboljih i mozes dosta toga da naucis gledajuci ih!
Meni se bas ne svidja knjiga smrti
Kisame- Clan akademije
- Broj poruka : 25
Datum upisa : 18.09.2013
Godina : 25
Nije nesto, ali neko voli da gleda
Naruto Sage- ADMIN
- Broj poruka : 1088
Datum upisa : 30.08.2013
Godina : 24
Za dva dana sam sve pogledala i iskreno precenjen je, nije loše ali ono... mada ako se nekome sviđa, okej
Pandora no hako- Chunin
- Broj poruka : 183
Datum upisa : 28.05.2014
Kako ne vidjeh prije ovo.Ma kida anima,barem meni.
Kira ubjedljivo najjaci,jedino kraj glup,trebalo je prekinuti,nakon sto je L,zavrsio karijeru.
Kira ubjedljivo najjaci,jedino kraj glup,trebalo je prekinuti,nakon sto je L,zavrsio karijeru.
Rinnegan Madara- Genin
- Broj poruka : 96
Datum upisa : 14.05.2014
Godina : 30
Definitivno, L i jeste činio situaciju zanimljivom, sve posle je bilo kao neki neuspeli pokušaj jer realno niko nije mogao da ga nadmašiRinnegan Madara ::jedino kraj glup,trebalo je prekinuti,nakon sto je L,zavrsio karijeru.
Pandora no hako- Chunin
- Broj poruka : 183
Datum upisa : 28.05.2014
Kao i naruto manga,vidio da se svidja ljudima,pa da namlati love,al pokvario sve na kraju,kao i sto ce ovaj sa mangom izgleda.
Rinnegan Madara- Genin
- Broj poruka : 96
Datum upisa : 14.05.2014
Godina : 30
Similar topics
» Kupujem death note mangu na srpskom
» Darker than Black (2007 - 2009)
» D.Gray-Man (2006-2008)
» Katekyo Hitman Reborn! (2006-2010)
» Darker than Black (2007 - 2009)
» D.Gray-Man (2006-2008)
» Katekyo Hitman Reborn! (2006-2010)