Web Dizajn
4 posters
Naruto-srb Forum :: Svaštara :: Caffe
Strana 1 od 1
Web Dizajn
Ince bih trazio posebnu kategoriju,ali evo probacu u jednu temu.
Svi ste upoznati sa terminima HTML i CSS.
Sta vi znate o tome,da li ste mozda dizajner?
Evo nesto da ispricam sto je u zadnje vreme dosta popularno,a to je da je sajtovi vise neprave
rucno,nego uz pomoc programa ili samig sajtova za pravljenje sajtova.
Evo nekih sajtova za pravljenje:
Na kome je i samo naruto-srb sajt.Odlican sajt za ovakve potrebe.
Sa njim nisam toliko upoznat,pa necu ni pricati puno,u glavnom,
jedan je od popularnijih sajtova za pravljenje sajtova xD
po meni najbolji zato sto ima toliko mogucnosti,onaj ko ga je koristio zna o cemu pricam.
Vi sto ste se mozda bavili dizajnov web sajtova,pokusali,ali se bavite,iznasite jos nesto sto ja nisam,ali recite svoje misljenje,
da li ste vise za ovakve sajtove kakvo sam gore nabrojao,ali ste vise za stari nacin,i jos puno stvari koje mozete reci o Web dizajnu.
Kako ste poceli uostalom.
Ja:Opste poznato je da sam ja dao jedan od svojih desinga
za Sinkro(jedan ucoz site na kom sam i dan danas dizajner izgleda site-a i titler)
Takodje iz zabave radim razne dizajne koje stavim na free hostinge da vidim kako funkcionisu.
KAko sam poceo?:Pa poceo sam tak sto sam u skoli uzeo Web dizajn jer nastavnik koji nam ga predaje deli petice koa carape,ali kasnije sam shvatio da je to ustvario ono sto je meni super,poceo sam citati razne knjige u HTML i CSS.....
Svi ste upoznati sa terminima HTML i CSS.
Sta vi znate o tome,da li ste mozda dizajner?
Evo nesto da ispricam sto je u zadnje vreme dosta popularno,a to je da je sajtovi vise neprave
rucno,nego uz pomoc programa ili samig sajtova za pravljenje sajtova.
Evo nekih sajtova za pravljenje:
- Kod:
www.Weebly.com
Na kome je i samo naruto-srb sajt.Odlican sajt za ovakve potrebe.
- Kod:
http://www.webs.com
Sa njim nisam toliko upoznat,pa necu ni pricati puno,u glavnom,
jedan je od popularnijih sajtova za pravljenje sajtova xD
- Kod:
http://www.ucoz.com
po meni najbolji zato sto ima toliko mogucnosti,onaj ko ga je koristio zna o cemu pricam.
Vi sto ste se mozda bavili dizajnov web sajtova,pokusali,ali se bavite,iznasite jos nesto sto ja nisam,ali recite svoje misljenje,
da li ste vise za ovakve sajtove kakvo sam gore nabrojao,ali ste vise za stari nacin,i jos puno stvari koje mozete reci o Web dizajnu.
Kako ste poceli uostalom.
Ja:Opste poznato je da sam ja dao jedan od svojih desinga
za Sinkro(jedan ucoz site na kom sam i dan danas dizajner izgleda site-a i titler)
Takodje iz zabave radim razne dizajne koje stavim na free hostinge da vidim kako funkcionisu.
KAko sam poceo?:Pa poceo sam tak sto sam u skoli uzeo Web dizajn jer nastavnik koji nam ga predaje deli petice koa carape,ali kasnije sam shvatio da je to ustvario ono sto je meni super,poceo sam citati razne knjige u HTML i CSS.....
Re: Web Dizajn
Mene je drug bas danas pitao da li mi teba web stranica xD
On zna da pravi rucno, al mi je preporucio ovaj, po njemu najbolji
On zna da pravi rucno, al mi je preporucio ovaj, po njemu najbolji
- Kod:
http://www.wix.com/
Naruto Sage- ADMIN
- Broj poruka : 1088
Datum upisa : 30.08.2013
Godina : 24
Evo moje lisno misljenje...
Ja sam radio neke sajtove rucno, ali je dosta tesko i treba puno vremena, a i da bi brzo radilo moras da imas dobar host, dok kod sajtova za pravljnje (weebly,bloger,wix,webs...) ide dosta brze i jednostavnije, a ima dobru brzinu ucitavanja...
Po meni je za ovakve sajtove najbolji weebly(zato sam na njemu i pravio) sa malo rucnih prepravki u skripti...
Ko hoce malo da se potrudi moze da dosta prepravi skriptu i da to super izgleda...
Ja upravo razmisljam o novom dizajnu sajta...
Ja sam radio neke sajtove rucno, ali je dosta tesko i treba puno vremena, a i da bi brzo radilo moras da imas dobar host, dok kod sajtova za pravljnje (weebly,bloger,wix,webs...) ide dosta brze i jednostavnije, a ima dobru brzinu ucitavanja...
Po meni je za ovakve sajtove najbolji weebly(zato sam na njemu i pravio) sa malo rucnih prepravki u skripti...
Ko hoce malo da se potrudi moze da dosta prepravi skriptu i da to super izgleda...
Ja upravo razmisljam o novom dizajnu sajta...
U zaboravio sam na blogger i wix ,potpuno.
Znam da je tesko praviti sve sam a i posle trebas kupiti hosting itd...
Pa knight,ne bi se mi ljutili da malo novina ubacis
Znam da je tesko praviti sve sam a i posle trebas kupiti hosting itd...
Pa knight,ne bi se mi ljutili da malo novina ubacis
U zajecaru u tehnickoj skoli je otvoren besplatni kurs web dizajna (HTML i CSS)
Ja sam se upisao sutra mi je 4. cas
Ja sam se upisao sutra mi je 4. cas
Nicky019- Chunin
- Broj poruka : 416
Datum upisa : 31.07.2013
Godina : 24
Jesi nesto naucio,kakav je kurs?ja sam ucio sam i iz knjiga o HTML,a kasnije i CSS.Nicky019 ::U zajecaru u tehnickoj skoli je otvoren besplatni kurs web dizajna (HTML i CSS)
Ja sam se upisao :Dsutra mi je 4. cas
Poslednji izmenio Neji dana Sub Feb 22, 2014 4:34 pm, izmenjeno ukupno 1 puta
Naruto-srb Forum :: Svaštara :: Caffe
Strana 1 od 1
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu