Naruto:MANGA
+16
Pandora no hako
Hinata-sama :D
Kakashi Hatake
Ave Cezar
Rinnegan Madara
kiklop43
Shino Aburame
lazar
Naruto Sage
nikola
Nicky019
bezobraznistarac
Sreto
Administrator
Yondaime
Sasuke_Uchiha
20 posters
Strana 8 od 9
Strana 8 od 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: Naruto:MANGA
Sigurno ce tako da bude
Kakashi Hatake- Asistent
- Broj poruka : 507
Datum upisa : 03.11.2013
Godina : 24
mah sve isto dogada eh gledam neke diskusije da ce mozda tu naruto ubit saskea ko harsihama ubio madaru jos mu je bio najbolji prijatelj bice zeznuta bitka
i preglup je chapter opet naruto obeco da se saskea vratit ponavlja se ista glupost ko i prija
mah ko zna ma nije otiso je kod svoje Rin ta se borba bas ce biti chaptera o toj borbi et sad cekati srijedu da vidim sta ce se desit
Nije živ, umro je kada je dao Kakashiju svoj drugi sharingan (bar mislim da je tako, inače bih voleo da je živ)
Kakashi_99- Genin
- Broj poruka : 62
Datum upisa : 26.08.2014
Godina : 25
Ja mislim da će Naruto nekako uspreti i njega da urazumi
Kakashi_99- Genin
Izgleda da je kraj manga tako pricaju neki amerikanci na naruto manga forumu i da ce Kishi praviti novi projekat posle filma valjda
Kakashi_99- Genin
Ustvari sad sam nasao da se naruto manga zavrsava za 25 dana 12 sati i 55 min
Kakashi_99- Genin
Pa verovatno ili ce da naprave pauzu dve nedelje :/
Kakashi_99- Genin
Sad bi bilo dobro kad bi izaslo 2 chaptera (699 u utorak i 700 u ponedeljak onaj tamo)
Posto se manga zavrsava za tacno 11 dana i 1 sat
Posto se manga zavrsava za tacno 11 dana i 1 sat
Kakashi_99- Genin
Pa barem kada zavrsavaju neka zaokruze na neki broj sa nulama a ne ovako
Kakashi_99- Genin
meni je bas bolje npr 777,666,prem da 666 vise nemre,nece ovo biti gotovo,kishi oce pare.Kakashi_99 ::Pa barem kada zavrsavaju neka zaokruze na neki broj sa nulama a ne ovako
ali neće ni to trajati večno, jer je kvalitet sve gori, brojke ne lazu,anime naruto i ns su bili lrvi i drugi po popularnosti anime,i manga takođe. Evo vidite sad anime top,već je pored nostalgije poca da se gleda i kvaliteta.kazem brojke ne lažu TopAnime .
Polako krece popularnost ka kvalitetu, narutova kvaliteta je kao sto sam reko pa pre 400-500 chaptera.
mah et jos samo dva chaptera samo i jedva cekam film bas ce biti drugacije od prethodnih
Manga je završena, bar ona koja se zove Naruto... Napisao je da na proleće ide nešto novo, ali to će biti druga manga... Nije mi se svidelo kad sam video da je izbacio dva zadnja chaptera danas, a mislio sam da će zadnji biti sledeće nedelje kao što je rečeno. Nekako je sad čudno kad pogledaš taj zadnji deo, onoliko odugovlačio, a kraj spakovao na brzinu. Mada neću da budem hejter, niti da pričam o kvalitetu, reći ću samo da je stekao veliku popularnost i da su ga mnogi pratili do kraja, do današnjeg dana... Meni se Naruto svideo na ultri i odgledo bi šta god sad Kiši napravi, jednostavno ima nešto u sebi što opija. Toliko od mene, želeo bi da pozovem sve članove koji su pratili mangu da daju završnu reč. Mi smo Naruto zajednica, treba da zaokružimo priču, da stavimo tačku.
Ave Cezar- Chunin
- Broj poruka : 353
Datum upisa : 22.11.2013
Extra je kraj kao sto sam i mislio da ce biti. A za tu novu mangu videcemo sta ce i kako ce.
I primetio sam jednu gresku u 700 chapteru ni Bolt, ni Narutova cerka nemaju byakugan
I primetio sam jednu gresku u 700 chapteru ni Bolt, ni Narutova cerka nemaju byakugan
Kakashi_99- Genin
Veoma zanimljiv kraj nekako nisam bas ocekivao da ce toliko ubrzano da ga odradi ali nema veze.Inace umro sam od smeha kad sam video Garu
Kakashi Hatake- Asistent
- Broj poruka : 507
Datum upisa : 03.11.2013
Godina : 24
hebhehe,izgleda ko žena.Kakashi Hatake ::Veoma zanimljiv kraj nekako nisam bas ocekivao da ce toliko ubrzano da ga odradi ali nema veze.Inace umro sam od smeha kad sam video Garu
Eh,9va dve chaptera su zbrzana ko da su ih danas radili. Kvaliteta je očito loša, U ovih 12 godina imali su prekide i do 2meseca a sad kraj zbrzali.... Na kraju sve skoro parove smo omanuli
Ja sam rekao bice Naruto-Hinata, Sasuke-Sakura, Shikamaru-Temari, Sai-Ino, za Choji-ja i Shino-a (nastavnik na akademiji ( WOW )) nisam znao, Kiba-nzm ni ja ko mu je ona, Tenten- znao sam da ce imati nekog posla sa oruzjem, Rok Li- samo vezbanje i naravno Kakashi-6th Hokage
Kakashi_99- Genin
Strana 8 od 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Similar topics
» Omiljeni lik iz serijala Naruto, Naruto: Shippuden
» Stigla manga
» Manga na srpskom na kioscima (darkwood)
» Naruto : Slike
» Naruto gifovi :D
» Stigla manga
» Manga na srpskom na kioscima (darkwood)
» Naruto : Slike
» Naruto gifovi :D
Strana 8 od 9
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu