Zdravlje
+8
Zero
Naruto Sage
lazar
Nicky019
Shino Aburame
Sasuke_Uchiha
Neji
kiklop43
12 posters
Naruto-srb Forum :: Svaštara :: Caffe
Strana 1 od 3
Strana 1 od 3 • 1, 2, 3
Re: Zdravlje
od Sasukea ni traga ni glasa. mozda je umro.
kiklop43- Chunin
- Broj poruka : 429
Datum upisa : 01.07.2013
Godina : 29
Ili su ga zarobili ispiti,pustite ga da te ispite ocisti,pa ce vam ubacivatikiklop43 ::od Sasukea ni traga ni glasa. mozda je umro.
Pomislio sam da si stvarno umro,dobro je....Sasuke_Uchiha ::Nisam umro hvala dragom Bogu jos sam ziv....
A BRE LJUDI MAN DA MLATITE DA JE UMRO... XD KO BI NAM PREVODIO SHIPPUDEN?!
Nicky019- Chunin
- Broj poruka : 416
Datum upisa : 31.07.2013
Godina : 24
evo i nicky_ja nema te sto godina. taman sam razmisljao da ti otvorim novi topic NICKY RIP. (mislio sam da si i ti umro)Nicky019 ::A BRE LJUDI MAN DA MLATITE DA JE UMRO... XD KO BI NAM PREVODIO SHIPPUDEN?!
kiklop43- Chunin
ma nisam umro... skola je zajebana xD svaki dan imam po 1 test o.O a nemam vremena ni da sednem... samo se uci uci uci...
Nicky019- Chunin
Tabi kao meni pre jedno 3-4dana,ja bolastan sad,pa neidem u skolu,pa da iskoristim da budem malo da forumuNicky019 ::ma nisam umro... skola je zajebana xD svaki dan imam po 1 test o.O a nemam vremena ni da sednem... samo se uci uci uci...
Neji ::Tabi kao meni pre jedno 3-4dana,ja bolastan sad,pa neidem u skolu,pa da iskoristim da budem malo da forumuNicky019 ::ma nisam umro... skola je zajebana xD svaki dan imam po 1 test o.O a nemam vremena ni da sednem... samo se uci uci uci...
hahahaha isti slucaj i ja sam danas bio bolestan...
Nicky019- Chunin
Veruj mi,kasljem ko konjNicky019 ::hahahaha isti slucaj i ja sam danas bio bolestan...Neji ::Tabi kao meni pre jedno 3-4dana,ja bolastan sad,pa neidem u skolu,pa da iskoristim da budem malo da forumuNicky019 ::ma nisam umro... skola je zajebana xD svaki dan imam po 1 test o.O a nemam vremena ni da sednem... samo se uci uci uci...
ja sam povracao i osecao sam se ko ljigavac xD nisam ustajao iz krevet....Neji ::Veruj mi,kasljem ko konjNicky019 ::hahahaha isti slucaj i ja sam danas bio bolestan...Neji ::Tabi kao meni pre jedno 3-4dana,ja bolastan sad,pa neidem u skolu,pa da iskoristim da budem malo da forumuNicky019 ::ma nisam umro... skola je zajebana xD svaki dan imam po 1 test o.O a nemam vremena ni da sednem... samo se uci uci uci...
Nicky019- Chunin
Zdravlje
Ni ja osecam da se crvarim xDNicky019 ::ja sam povracao i osecao sam se ko ljigavac xD nisam ustajao iz krevet....Neji ::Veruj mi,kasljem ko konjNicky019 ::hahahaha isti slucaj i ja sam danas bio bolestan...Neji ::Tabi kao meni pre jedno 3-4dana,ja bolastan sad,pa neidem u skolu,pa da iskoristim da budem malo da forumuNicky019 ::ma nisam umro... skola je zajebana xD svaki dan imam po 1 test o.O a nemam vremena ni da sednem... samo se uci uci uci...
bravo ZOLA dobro si ovo organizovao. vidim tema ZDRAVLJE reko sta je ovo kad oni spamovi.
ujedno ako neko ima neku boljku moze ovde da podeli sa nama.
kiklop43- Chunin
Hahahah, pa da, nisam znao kako da nazovem temu, a ovo moze biti korisno i za iznosenje nekih zdrastvenih problema
lazar- Chunin
- Broj poruka : 317
Datum upisa : 02.06.2013
Godina : 27
pa da dobro si se setio. sto se tice zdravlja stvarno je ovih dana zavladao neki virus ovde u Uzicu pune bolnice. meni fala Bogu nista.lazar ::Hahahah, pa da, nisam znao kako da nazovem temu, a ovo moze biti korisno i za iznosenje nekih zdrastvenih problema
kiklop43- Chunin
ja sam ti OTPORAN NA METKE.lazar ::Ti imas dobar imunitet
kiklop43- Chunin
Isprobaj pa nam javi xDkiklop43 ::ja sam ti OTPORAN NA METKE.lazar ::Ti imas dobar imunitet
vec sam isprobao izgledalo je ovako nekako.
kiklop43- Chunin
Hahahahahahha, pa da i mi onda probamo
lazar- Chunin
- Broj poruka : 317
Datum upisa : 02.06.2013
Godina : 27
tesko.to samo ja i Stiven po nekad.
kiklop43- Chunin
ahahah slazem se treba da brinemo o tome da su svi dobrokiklop43 ::bravo ZOLA dobro si ovo organizovao. vidim tema ZDRAVLJE reko sta je ovo kad oni spamovi.
Nicky019- Chunin
da kao sto smo o tebi brinuli. i dok se nisi pojavio nismo mogli da spavamo
kiklop43- Chunin
Da, da obavezno napisi kad dobijes menstr. xD